Trainingen
Copyright © 2014 - 2018
Van Hes Projectmanagement

> 800
Completed Best Value Training
900
Happy Customers since 2014
Van Hes Projectmanagement verzorgt verschillende Best Value trainingen. Zo verzorgen wij certificeringstrainingen op alle niveaus: van B, B+, A en A+.  Al deze trainingen zijn gebaseerd op de principes van Best Value en wordt de vertaling naar het Best Value proces toegelicht.

 

We verzorgen naast open trainingen ook incompany trainingen, indien gewenst op maat gemaakt. Na afloop van de certificeringstrainingen ontvangen de deelnemers een officieel Best Value certificaat.  Best  Value Europe, waarbij wij zijn aangesloten en waarvan Susan directeur is heeft een licentie van Arizona State University.

 

Naast de certificeringstrainingen verzorgen we ook andere Best Value traininge, denk hierbij aan een interviewtraining, training voor het management en stakeholders, project start- up en follow-ups en een interactieve training over het gebruik van de Weekly Risk Report op het programma.

 

Wij ontwikkelen ook regelmatig nieuwe trainingen, vaak naar aanleiding van een vraag van een klant. Zo hebben wij recent een 7-delige Masterclass Hitrate Offertes verhogen en teamcoaching op basis van Best Value ontwikkelt.

 

Onze trainingen zijn ontspannen, speels en interactief, met oog voor de individuele deelnemer en het resultaat. Wij hebben speciaal voor de trainingen hebben wij een Best Value spel ontwikkeld, wat op een ontspannen wijze de opgedane kennis van Best Value test.

B TRAINING

In onze interactieve Best Value B certificaat training worden zowel de principes van Best Value als het Best Value proces op interactieve wijze behandeld. De deelnemers hebben verschillende achtergronden, inkoper, tendermanager, projectmanager en komen uit verschillende werkvelden. Hierdoor leer je ook veel van elkaar. Tijdens deze training van 2 dagen ga je in kleine groepjes aan de slag met de verschillende fasen van het Best Value proces: voorbereiding, selectie, concretisering en uitvoering. Speciaal voor deze training hebben wij het Best Value spel ontwikkeld, wat op een ontspannen wijze test wat je al opgedane kennis van Best Value is. De training wordt afgesloten met het uitreiken van het Best Value B-certificaat, onder licentie van Best Value Europe.

B+ TRAINING

De training B+ certificaat kun je aansluitend aan de training B certificaat volgen. Tijdens deze eendaagse verdiepende training leer je meer over de Best Value theorie en krijg je nog meer handvatten om de methodiek toe te passen in de praktijk. We oefenen met de examenvragen en uiteindelijk worden de examens over de principes (IMT Information Measurement Theory) en het proces (PIPS Performance Information Procurement System) afgenomen. Wanneer je bij beide examens meer dan 70% van de vragen goed hebt beantwoord, krijg je het B+ certificaat en wordt je geregistreerd bij Arizona State University

A LEERGANG

Deze leergang is een must voor iedereen die het Best Value adviseurschap wil professionaliseren!

Heb je inmiddels een of meerdere Best Value trajecten doorlopen of begeleid en wil je aantoonbaar maken dat je de Best Value aanpak op de juiste manier in de praktijk brengt? Dan ben je bij onze Leergang Best Value voorbereiding A-certificaat op het juiste adres. Resultaat van de leergang:

 • Je eigen prestatie-onderbouwing voor Best Value is van feedback voorzien, geoptimaliseerd en beoordeeld.
 • Je artikel waarin je aantoont het Best Value gedachtegoed te doorgronden en in de praktijk te brengen is van feedback voorzien, geoptimaliseerd en beoordeeld.
 • Je bent 100% voorbereid voor je eigen interview waarin je aantoont Best Value te doorgronden en in de praktijk te brengen.
 • Professionalisering van je Best Value adviseurschap door toelichting van de theorie en reflectie van ervaren A+ gecertificeerde Best Value trainers op jouw praktijkervaringen.

 

 

Praktisch

 • De kosten voor deze leergang bedragen € 2900,- (excl. BTW) Hierbij zijn inbegrepen: maaltijden en trainingsmateriaal.
 • Locatie: Aaltje aan de linie, Zegheweg 49 3931 MR Woudenberg
 • 7 avonden van 16.00 tot 20.30 uur, eens per 3 weken.
 • Instapniveau: B+ certificaat.
 • Groepsgrootte: tussen de 6 en 12 deelnemers.
 • De laatste avond wordt feestelijk afgesloten met een 3-gangen diner

 

Het aantal plaatsen in deze leergang is beperkt.

 

Klik hier om je aan te melden!  Start 6 november 2018

 

Klik hier om het programma van deze leergang te bekijken.

LAATSTE NIEUWS

  Lees het laatste nieuws

 • 12
 • 3
 • 6
 • 9

Neem contact op

+31 6-10398537 | susan@vanhesprojectmanagement.nl